ΕΛΛΑΔΑ

Σε οδηγό λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

Τρία χρόνια φυλακή για ξυλοδαρμό με αφορμή παρκάρισμα

Οδηγός του ΟΑΣΘ καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού, ο οποίος «μπλόκαρε» με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του λεωφορειολωρίδα. Για την ίδια υπόθεση το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με αναστολή, στον νεαρό οδηγό του αυτοκινήτου.

Τρία χρόνια φυλακή για ξυλοδαρμό με αφορμή παρκάρισμα

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ, απολογούμενος, ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ, όπως είπε, θόλωσε όταν έβρισε την νεκρή γυναίκα του.

Από την πλευρά του, ο νεαρός απολογήθηκε ότι δεν είχε πρόθεση να διαπληκτιστεί με τον οδηγό του λεωφορείου, τονίζοντας ότι ο ίδιος ζήτησε εξηγήσεις για το παρατεταμένο κορνάρισμα, και βρέθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα Χριστούγεννα του 2009 στην Εγνατία Οδό και είχε λάβει δημοσιότητα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του Ι.Χ. είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το όχημά του στο λεωφορειόδρομο. Ήταν όμως αρκετά για να προκαλέσει την οργή του οδηγού του ΟΑΣΘ ο οποίος κατέβηκε από το λεωφορείο και μετά από λογομαχία ξυλοφόρτωσε άγρια τον νεαρό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.