ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φωτογραφικό» άρθρο για ΠΑΟ-ΣΚΑΙ

Φίμωτρο στις ομάδες από τη Λίγκα

Eγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τη Superleague την Τρίτη το νέο άρθρο στο καταστατικό της εταιρίας σύμφωνα με το οποίο καμία ομάδα δεν μπορεί να δυσφημεί τη Λίγκα και τους συνεργάτες της.

Φίμωτρο στις ομάδες από τη Λίγκα

Από τη σχετική ψηφοφορία αποχώρησε ο Παναθηναϊκός ο οποίος θεώρησε το άρθρο φωτογραφικό για τη σχέση ΠΑΕ-ΣΚΑΙ.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Γιάννη Μώραλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να αυτοπροστατευτούμε. Θα επιβάλλονται ποινές σε ομάδες που δυσφημούν τη λίγκα ή τους συνεργάτες της. Έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν αυτό. Είναι αυτονόητο. Πώς γίνεται να δυσφημεί κάποιος το συνεταιρισμό ή τους χορηγούς του και παράλληλα να είναι μέλος του;

Πρέπει να ελέγξουμε αυτές τις ακραίες συμπεριφορές, Για να επιβληθεί μία ποινή χρειάζονται τα 2/3 των μελών. Αν δώδεκα μέλη κρίνουν ότι ένα ΜΜΕ είναι ιδιοκτησίας προέδρου ΠΑΕ και πως το Μέσο δυσφημεί σκόπιμα τη λίγκα ή τους συνεργάτες της, θα επιβάλλονται ποινές. Πρέπει να προστατεύσουμε το προϊόν μας. Θέλουμε, εξάλλου, να προστατεύσουμε τον ΟΠΑΠ και τη Nova διότι από αυτούς ζουν οι ομάδες. Δεν λειτουργούμε εκδικητικά απέναντι στον οποιονδήποτε. Σε ολόκληρο τον κόσμο προστατεύουν το προϊόν τους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.