ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 2-0

Xτύπησε στο τέλος ο Παναθηναϊκός και νίκησε τον Εργοτέλη

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έσπασε το αήττητο των Κρητικών στη φετινή Superleague.

Xτύπησε στο τέλος ο Παναθηναϊκός και νίκησε τον Εργοτέλη

To παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες ενώ θα έλεγε κανείς ότι ο Εργοτέλης έφτασε περισσότερες φορές με αξιώσεις κοντά στο γκολ βρίσκοντας όμως απέναντί του έναν εξαιρετικό Καπίνο.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επενέβη σωτήρια σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις και γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση της εστία της. Στην άλλη πλευρά του τερέν οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 83' με τον Φιγκερόα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με τον Κουτρουμπή.

Ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 54' όταν ο διαιτητής Τοπούζης έδειξε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον Λαγό για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαντιμπανγκά.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (86' Αναστασάκος), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Καρντόσο (89' Μπρούνο), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Χαντί (68' Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (81' Αμπεΐντ), Φίγκεροα (88' Κουτρουμπής), Μπέργκ (92' Κλωναρίδης).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.