ΕΛΛΑΔΑ

Εντελώς ξαφνικά

«Έσβησε» μέσα στην Ασφάλεια

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας λίγα λεπτά μετά τις 14:30, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όταν 52χρονος Σύρος μετανάστης και ενώ βρισκόταν στον χώρο αναμονής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

«Έσβησε» μέσα στην Ασφάλεια

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο αστυνομικό Μέγαρο της συμβολής των οδών Γαλλίας και Ροζού και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως διαβάζουμε στο e-volos.gr.

Ο 52χρονος Σύρος (ένας εκ των είκοσι τριών μεταναστών που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στις 29 Οκτωβρίου έξω από τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών, όπου όχημα -φορτηγάκι- εξετράπη της πορείας του, γεγονός από το οποίο αποκαλύφθηκε ότι στην καρότσα του μετέφερε παράνομα τους μετανάστες), έχοντας αφεθεί ελεύθερος από τις 31 Οκτωβρίου, βρέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου ώστε να παραλάβει υπηρεσιακό έγγραφο.

Με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που έχει παραγγελθεί να αναμένονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 52χρονου μετανάστη οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.