ΚΟΣΜΟΣ

Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

«Απείλησε» τον Ερντογάν με ψεύτικη βόμβα

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μουαμέρ Γκιουλέρ η «βόμβα», την οποία είχε πάνω του άνδρας κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν ψεύτικη.

«Απείλησε» τον Ερντογάν με ψεύτικη βόμβα

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ύποπτος που συνελήφθη, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα ο Γκιουλέρ χαρακτήρισε το επεισόδιο «όχι ιδιαίτερα σοβαρό».

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει αρχικά ότι ο ύποπτος ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και τραυματίστηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού στο Κιζιλάι, στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας. Τα τηλεοπτικά κανάλια CNN-Turk και NTV ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί αρχικά ζήτησαν από τον 52χρονο δράστη να ελέγξουν την ταυτότητά του και όταν εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του έπεσαν επάνω του και τον ακινητοποίησαν.

Μάρτυρες που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο είπαν ότι ο ύποπτος φορούσε ένα είδος γιλέκου με κάποια πλαστική ύλη συνδεδεμένη με καλώδια και κρατούσε ένα μαύρο κουτί.

Την ώρα του επεισοδίου ο Ερντογάν, ο οποίος αναχωρεί για επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα, δεν βρισκόταν στο γραφείο του καθώς συμμετείχε σε μια σύσκεψη στην έδρα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.