ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε δύο παραστάσεις

Για πρώτη φορά ολόκληρο το σάουντρακ της Πολίτικης κουζίνας

Δέκα χρόνια μετά οι γλυκές και νοσταλγικές μελωδίες της Πολίτικης κουζίνας επανέρχονται.

Για πρώτη φορά ολόκληρο το σάουντρακ της Πολίτικης κουζίνας

Ο λόγος για τη βαθιά συναισθηματική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, που «έντυσε» την ομώνυμη ταινία.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται ζωντανά ολόκληρο το σάουντρακ της ταινίας σε δύο παραστάσεις, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τη μουσική σύνθεση με τις εξαίσιες μουσικές και τα δύο τραγούδια, το «Μπαχαρά» με την Τουρκάλα ερμηνεύτρια Ντιλέκ Κοτς και τα «Λιμάνια» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Μουσικά συμπράττουν η AthensAcademica, ένα μουσικό σύνολο 15 εγχόρδων και 6 σολίστες: οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος- πιάνο, Θάνος Σταυρίδης- ακορντεόν, Νίκος Παπαβρανούσης- τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος- κόντρα μπάσο, Γιώργος Κοντογιάννης- κιθάρα/μπουζούκι και ο Πάνος Δημητρακόπουλος- κανονάκι. Συμμετέχει η Ντικέλ Κοτς.

Τα εισιτήρια, των οποίων η προπώληση ξεκίνησε ήδη, στοιχίζουν 50, 40, 35, 30, 25 ευρώ και 15 (με κάρτα ανεργίας)!

Στην πρώτη της εμφάνιση- δέκα χρόνια πριν -πέραν των οκτώ βραβείων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πέραν του 1.250.000 εισιτηρίων που την ανέδειξαν ως μια από τις πλέον εμπορικές ταινίες όλων των εποχών, πέραν των εξαιρετικών κριτικών, πέραν της βαθύτατα συναισθηματικής "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" (με τον τόνο συχνά και στη λήγουσα) προσέγγισής της, συμπαρέσυρε στην επιτυχία και σειρά άλλων παραμέτρων -επαγγελμάτων -προϊόντων.

Η μουσική της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.