ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής

Μήνυση Κασιδιάρη κατά «προσταστευόμενων μαρτύρων»

Προκλητικά κατά της απρόσκοπτης λειτουργίας της δικαιοσύνης στρέφεται η Χρυσή Αυγή δια του εκπροσώπου της Ηλία Κασιδιάρη, που κατέθεσε μήνυση κατά 6 προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στο επτασέλιδο δικαστικό έγγραφο.

Μήνυση Κασιδιάρη κατά «προσταστευόμενων μαρτύρων»

Μάλιστα στην μήνυση φέρεται να σημειώνεται ότι δύο εκ των «προστατευόμενων μαρτύρων» δεν ήσαν ποτέ μέλη της οργάνωσης όπως οι ίδιοι κατέθεσαν. Επιπλέον επιχειρείται να αμφισβητηθούν πολλά σημεία της κατάθεσής του όπως για την περίπτωση της βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο που αποδόθηκε σε «ενέργειες μπράβων», σε τραυματισμούς πολιτών στο κτίριο του παλιού Εφετείου της Αθήνας στην επιχείρηση εκκένωσης από λαθρομετανάστες και άλλα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη τα τελευταία 24ωρα εξετάζονται από το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας που ερευνά το περιεχόμενο της μήνυσης, βουλευτές και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για μια νέα παράλληλη έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.