ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

GIVE&FUND

Συγκεντρώστε χρήματα με τη νέα ελληνική πλατφόρμα crowdfunding

Το GIVE&FUND, μια νέα, ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα crowdfunding, που απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα, έναν προσωπικό στόχο ή μια κοινωνική δράση, για την εκπλήρωση της οποίας χρειάζονται χρηματοδότηση, ανακοίνωσε τη λειτουργία της.

Συγκεντρώστε χρήματα με τη νέα ελληνική πλατφόρμα crowdfunding

Το GIVE&FUND παρέχει όλα τα εργαλεία αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βοηθήσει ανθρώπους, νεοφυείς επιχειρήσεις, ομάδες πολιτών ή ΜΚΟ να αντλήσουν χρήματα για να πετύχουν τους στόχους τους μέσα από τη δυναμική των κοινωνικών δικτύων και την επικοινωνία.

Αξιοποιώντας αυτή τη δυναμική της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων, ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και ΜΚΟ μπορούν να προσελκύσουν υποστηρικτές από κύκλους προσωπικών επαφών, επαφών κοινών γνωστών τους αλλά και αγνώστων που θα ευαισθητοποιηθούν και θα θελήσουν να υποστηρίξουν την ιδέα ή το project που παρουσιάζεται στην πλατφόρμα.

Το GIVE&FUND παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης σε projects διαφόρων κατηγοριών:

Life projects: Σημαντικές στιγμές της ζωή μας ή καθημερινές προκλήσεις που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε, όπως σχετικές, μεταξύ άλλων, με εκπαίδευση, παιδιά, οικογένεια, ταξίδια, αθλητισμό

Startups : Νέες επιχειρηματικές ιδέες, δημιουργικοί άνθρωποι, νέα προϊόντα και εφαρμογές

MKO & φιλανθρωπικές ενέργειες: Δράσεις που αφορούν σε ΜΚΟ ή οργανώσεις πολιτών, δράσεις σε μια πόλη ή μια γειτονιά

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του project σήμερα. Αφού καταχωρίσει τα στοιχεία του μέσω της λειτουργίας «Εγγραφή», ώστε να γίνει δωρεάν μέλος του GIVE&FUND, μπορεί να δημιουργήσει και να ανεβάσει μια σύντομη παρουσίαση του project που επιθυμεί να χρηματοδοτήσει.

Το μόνο που απαιτείται (εκτός από μια εμπνευσμένη παρουσίαση της ιδέας!) είναι ένας λογαριασμός στο PayPal, η δημιουργία του οποίου διαρκεί λίγα λεπτά. Η πλατφόρμα παρέχεται τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, προκειμένου να απευθύνεται σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται, ελαχιστοποιώντας δυνητικά εμπόδια επικοινωνίας.

Στην παρουσίαση του project ή της ιδέας του, ο χρήστης μπορεί να συμπεριλάβει video, φωτογραφίες, περιγραφή κειμένου, ή συνδυασμό των παραπάνω, ώστε να αποτυπώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδέα του και το λόγο που επιδιώκει τη χρηματοδότησή της.

Μετά την έγκριση από την ομάδα διαχείρισης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, το project δημοσιεύεται στο web site του GIVE&FUND www.giveandfund.com και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να παρέχει χρηματοδότηση με επώνυμο ή ανώνυμο τρόπο.

Ακόμη, μπορεί να το μοιραστεί με το δικό του κύκλο επαφών, λειτουργώντας ως ένας πρεσβευτής της ιδέας ή του project και αξιοποιώντας στο μέγιστο τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων και της online κοινότητας.

Ο ιδρυτής του GIVE&FUND, Γιάννης Χατζήμπεης, δήλωσε σχετικά: «Το GIVE&FUND ξεκίνησε από μια απλή ιδέα: από το γεγονός ότι στην εποχή των οικονομικών προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, οι πηγές χρηματοδότησης είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, μια απλή και φιλική πλατφόρμα, ώστε ο καθένας μας να μπορεί να παρουσιάσει την ιδέα του και να ζητήσει χρηματική υποστήριξη, είτε πρόκειται για τις σπουδές του, είτε για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, είτε για μια κοινωνική δράση κάποιου συλλόγου ή οργανισμού. Με τη συμβολή μιας διεθνούς ομάδας επαγγελματιών με εμπειρία από το χώρο του marketing, της επικοινωνίας και των ΜΚΟ, παρέχουμε μια εναλλακτική και διάφανη πηγή άντλησης χρηματοδότησης για όλες τις παραπάνω δράσεις, πρεσβεύοντας στην πράξη την αξία της αλληλεγγύης και στηρίζοντας τη δημιουργικότητα».

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το www.giveandfund.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.