ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει για κύκλωμα

Χειροπέδες σε κλέφτες αυτοκινήτων στην Άρτα

Τουλάχιστον 15 κλοπές αυτοκινήτων από την Άρτα, την Φιλιππιάδα και την Πρέβεζα εξιχνιάστηκαν, έπειτα από τη σύλληψη δύο ανδρών την ώρα που επιχειρούσαν με τη βοήθεια γερανού να μεταφέρουν ένα σταθμευμένο φορτηγάκι 4x4, χθες στην Άρτα. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι μέλη μεγάλου κυκλώματος.

Χειροπέδες σε κλέφτες αυτοκινήτων στην Άρτα

Οι δύο συλληφθέντες, 26 και 35 χρόνων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησαν πως μετέφεραν τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε συνεργείο στο Αγρίνιο, όπου γινόταν, αποσυναρμολόγηση των οχημάτων και στη συνέχεια προώθηση των ανταλλακτικών προς πώληση. Ο 35χρονος είναι υπάλληλος σε εταιρεία οδικής βοήθειας, ενώ ο συνεργός του φέρεται να είχε τον ρόλο του βοηθού στην παράνομη δραστηριότητα.

Οι αστυνομικές αρχές, θεωρούν ότι βρίσκονται αντιμέτωπες με μεγάλο κύκλωμα κλοπής αυτοκινήτων, το οποίο δραστηριοποιείται σε πολλές περιοχές και στην Αθήνα, ενώ εγκέφαλος φέρεται να είναι ένας επιχειρηματίας, ο οποίος και κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για ανάλογες υποθέσεις. Η έρευνα της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.