ΕΛΛΑΔΑ

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία

Ανεξήγητος θάνατος 21χρονου φοιτητή στα Τρίκαλα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων με τον ανεξήγητο θάνατο ενός 21χρονου φοιτητή, ο οποίος πέθανε, 4 ώρες αφού προηγουμένως είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης.

Ανεξήγητος θάνατος 21χρονου φοιτητή στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr, ο νέος μετέβη στο νοσοκομείο, έχοντας πόνους στο στομάχι και κάνοντας εμετούς. Αφού νοσηλεύτηκε για περίπου 2 ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και βγήκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, οι οποίες ήταν πολύ καλές, αποχώρησε από το Νοσοκομείο περίπου στις 10:00 δίνοντάς του και τις κατάλληλες ιατρικές οδηγίες. Περίπου στις 2:00 σήμερα τα ξημερώματα όμως, ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην οδό Παπάγου. Ο πατέρας και η αδερφή του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά ο 21χρονος ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τους οικείους, ο 21χρονος είχε πτώση στο μπάνιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο για την διερεύνηση του τραγικού συμβάντος. Φως στα αίτια του θανάτου θα δείξει μόνο η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.