ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ψάχνουν αλλοδαπό

Νέα τροπή στην υπόθεση των υποκλοπών

Εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών που έχουν συνενωθεί με τη δικογραφία για το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή πυροδοτούν τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο τρίτος τακτικός ανακριτής Δημ. Φούκας, ο οποίος διενεργεί την έρευνα.

Νέα τροπή στην υπόθεση των υποκλοπών

Σε ό,τι αφορά το σκέλος των υποκλοπών σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής έχει στα χέρια του κατάθεση προσώπου, το οποίο έχει κατονομάσει έναν αλλοδαπό  που  φέρεται να είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και περιλαμβάνεται στον κύκλο των υπόπτων. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με τη μαρτυρία, βρέθηκε στη χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αναζητείται (αν είναι ακόμα στην Ελλάδα και τα στοιχεία της ταυτότητας του).

Ο ανακριτής έχει προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας συνομιλούν ακόμα για το θέμα των υποκλοπών του 2005. Όλα τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν. Επίσης προτίθεται να στείλει νέο αίτημα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για τα καρτoκινητά-σκιές που εμπλέκονται στην υπόθεση συμπεριλαμβάνοντας τα νέα στοιχεία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.