ΕΛΛΑΔΑ

Για ΙΚΑ, υπ. Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης

Νέες λίστες διαθεσιμότητας από το ΑΣΕΠ - Δείτε τα ονόματα

Τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, που τίθενται σε διαθεσιμότητα, παρέλαβε το ΑΣΕΠ από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού, καθώς και από το ΙΚΑ.

Νέες λίστες διαθεσιμότητας από το ΑΣΕΠ - Δείτε τα ονόματα

Οι τελικοί πίνακες παρελήφθησαν από το ΑΣΕΠ κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα προσωπικού από τις κεντρικές υπηρεσίες των ανωτέρω υπουργείων και του φορέα ασφάλισης, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης (δείτε εδώ), όπως εκδόθηκαν από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των ως άνω φορέων, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και στους οικείους πίνακες ανακοινώσεων των φορέων.

Λίστες και για άλλους φορείς

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε επίσης τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα προσωπικού της Επαγγελματικής Σχολής Ηρακλείου του Υπουργείου Τουρισμού, του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου (ΜΦΙ), του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) καθώς και ορθή επανάληψη του τελικού πίνακα του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ΄ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει.

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης υπάρχουν επίσης στο παραπάνω link.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.