LIFESTYLE

Δημοσίευμα που βάζει φωτιές

Νέο αμόρε για τον Τομ Κρουζ;

Ο Τομ Κρουζ φέρεται πως είχε τρυφερό τετ-α-τετ με την 33χρονη ηθοποιό Λάουρα Πρέπον, γεγονός που δίνει τροφή στα σενάρια που τους θέλουν ζευγάρι.

Νέο αμόρε για τον Τομ Κρουζ;

Το βρετανικό περιοδικό Grazia αναφέρει πως οι 2 σταρ δείπνησαν μαζί και μάλιστα υπογραμμίζει πως ο Τομ Κρουζ περιποιήθηκε υπέρ του δέοντος την παρτενέρ του, παραγγέλνοντας ένα σπανιότατο μπουκάλι κρασί του 1979. Το δημοσίευμα περιλαμβάνει και πολλές πικάντικες λεπτομέρειες. Αναφέρεται ότι ο Tom Τομ Κρουζ πήρε την Πρέπον με αμάξι αντίκα, επειδή ήξερε ότι το συγκεκριμένο ήταν το αγαπημένο της, είχε ήδη παραγγείλει το σπάνιο και πανάκριβο κρασί του 1979 για να την εκπλήξει και το μπουκάλι βρισκόταν στο τραπέζι όταν έφθασε το ζευγάρι. Πέρασαν τρεις ώρες μαζί γελώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Όπως χαρακτηριστικά γράφει το Grazia «ο Τομ φαινόταν συνεπαρμένος και να πετά στα σύννεφα».

Πάντως ο εκπρόσωπος του σταρ δήλωσε στο RumorFix πως ο ισχυρισμός είναι παντελώς ψευδής, ενώ εκπρόσωπος της Laura δεν έκανε κάποια δήλωση.

Τον τελευταίο καιρό διακινείται ένα όργιο φημών για τη σχέση του ζευγαριού, σενάρια που φουντώνουν από μια μικρή λεπτομέρεια: είναι και οι 2 μέλη της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

«Βλέπονται σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά δεν βγαίνουν» είπε πηγή στο UsWeekly. Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Κρουζ επιθυμεί διακαώς να βρει μια νέα σύντροφο, καθώς από το 2012 και το διαζύγιό του από την Κείτ Χολμς δεν έχει συνδεθεί με καμία άλλη γυναίκα ερωτικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.