Neo

Ο Σταμάτης στηρίζει αυτόν που θα «τελειώσει στις Ευρωεκλογές»

Περίπου δύο χρόνια μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης επανέκαμψε χθες στη Ν.Δ. δηλώνοντας ότι θα στηρίξει, με όλες του τις δυνάμεις, τον Αντώνη Σαμαρά.

 

Ο Σταμάτης στηρίζει αυτόν που θα «τελειώσει στις Ευρωεκλογές»

Μέχρι εδώ, καλώς. Ας δεχθούμε ότι ο κ.Σταμάτης ανένηψε μετά τη συμμετοχή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, την αποχώρησή του από το κόμμα του Π. Καμμένου και τη συμμετοχή του στη δημιουργία της Νέας ΜΕΡΑΣ υπό τον Χρήστο Ζώη.

Ας δεχθούμε ότι αυτά είναι «παλιά, ξινά σταφύλια».

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι πριν από μόλις 20 ημέρες, ο κ. Σταμάτης εμφανίζονταν λάβρος κατά της κυβέρνησης και, προσωπικά, του Πρωθυπουργού, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη Νέα ΜΕΡΑ. Μάλιστα, με αφορμή την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει, τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταμάτης είχε προβλέψει δημοσίως ότι η διαδικασία σηματοδοτούσε το τέλος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Όσο για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις», προεξοφλούσε ότι και αυτός θα τελειώσει στις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Ιδού και τα πειστήρια, όλα από τις ημέρες που διεξάγονταν η συζήτηση για την πρόταση μομφής στη Βουλή.

twit

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.