ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Οίκο Ναύτου

«Βγάζει στη σέντρα» τον Αρβανιτόπουλο για την εμπλοκή συμβούλου του σε απάτη

Επίθεση στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την εμπλοκή της υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας στην απάτη στον Οίκου Ναύτου.

«Βγάζει στη σέντρα» τον Αρβανιτόπουλο για την εμπλοκή συμβούλου του σε απάτη

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για εμπλοκή συμβούλου του ίδιου του υπουργού σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον Οίκο Ναύτου και στάση απόλυτης σιωπής του κ. Αρβανιτόπουλου.

Εγείρουν μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση, σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

« Ο υπουργός που δεν διστάζει να στείλει τον εισαγγελέα στα πανεπιστήμια, σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αυταρχισμού, έχει αποσπασμένη στο γραφείο του υπάλληλο κατηγορούμενη για απάτη», αναφέρει η «Κουμουνδούρου», κατηγορώντας τον υπουργό και την κυβέρνηση ότι, η αίσθηση νομιμότητας τους περιορίζεται στην υλοποίηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής των απολύσεων και της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, αφήνοντας ανεξέλεγκτα να δρουν εγκληματικά κυκλώματα διαφθοράς κάτω από τη μύτη τους.

Απαντώντας το υπουργείο Παιδείας επαναλαμβάνει ότι, μόλις αποκαλύφθηκε η απάτη διεκόπη άμεσα η απόσπαση της. «Είναι προφανές πως για τον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το "μην αφήσεις ποτέ μια αλήθεια να σου χαλάσει μια όμορφη συκοφαντία"» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.