ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη στη Daily Star

Ο Robbie Williams δηλώνει 49% γκέι

Ταλέντο και πρόσκληση είναι ένα δίδυμο που απαντάται συχνά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα αστέρια της pop κουλτούρας.

Ο Robbie Williams δηλώνει 49% γκέι

Ένα από τα πιο φωτεινά και ταλαντούχα, ο Robbie Williams, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Star, όπου δηλώνει ότι είναι 49% ομοφυλόφιλος.

To τελευταίο -και ήδη πολύ επιτυχημένο- άλμπουμ του φέρει τον υπαινικτικό τίτλο «Swings Both Ways», κάτι που ο ίδιος φροντίζει να επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις του.

«Είμαι 49% ομοφυλόφιλος και μερικές φορές φτάνω το 50%» λέει, σπεύδοντας όμως να ξεκαθαρίσει ότι, αν και αυτό υπονοεί πως μπορεί να απολαμβάνει ένα συγκεκριμένο τρόπο (σεξουαλικής) διασκέδασης, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Άλλωστε οι φανατικοί του ποπ σταρ, θυμούνται ότι το 2005, το είδωλό τους είχε κάνει μία σειρά από μηνύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά που σε κείμενά τους ισχυρίστηκαν πώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Ρόμπι απολαμβάνει το γκέι σεξ.

Ο 40χρονος τραγουδιστής, πρώην frontman του συγκροτήματος Take that  είναι πατέρας της 14 μηνών Θεοδώρας, γνωστής και ως Teddy.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.