ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαίνεται ο πόλεμος του κόμματος με τον ΔΟΛ

Πολιτικό αποκλεισμό του Mega σκέφτεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΔΟΛ, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα». Σκέψεις για αποκλεισμό στελεχών από τις εκπομπές του Mega κάνει η Κουμουνδούρου.

Πολιτικό αποκλεισμό του Mega σκέφτεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι δεν υπάρχει πιο ακραίο σταλινικό μνημονιακό μπλόκ από αυτό που εκφράζεται το πρωί από «Τα Νέα»  και το βράδυ από το Mega. Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πιο αναξιόπιστο κανάλι από το Mega και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να στέλνει στελέχη του στις εκπομπές του καναλιού.

Δε σταμάτησε όμως εκεί. Εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Σταύρο Ψυχάρη, σημειώνοντας ότι «ο πρόεδρος του ΔΟΛ γνωρίζει ότι «αν σπάσει το σύστημα διαπλοκής δεν θα παίρνει αφειδώς δάνεια για να κρατά μία χρεοκοπημένη επιχείρηση». Είπε ακόμα ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα ερευνήσει τα δάνεια αυτά, προσθέτοντας ότι υπάρχει ζήτημα για τα διοικητικά στελέχη των τραπεζών που τα χορηγούν.

stalin

Αφορμή για την αναζωπύρωση αυτής της κόντρας αποτελεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, στην οποία υπάρχει σκίτσο του Ιωσήφ Στάλιν να κρατά στα χέρια του τον Αλέξη Τσίπρα, ως μωρό. Ο κ. Τσίπρας στο ένα χέρι κρατά μια κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο και στο άλλο ένα μπουκέτο λουλούδια.
Στη λεζάντα η εφημερίδα γράφει «το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η εφημερίδα δημοσιεύει και ολοσέλιδο άρθρο του Ηλία Κανέλη με τίτλο «Ο ΠΟΠ πρόεδρος και οι πατερούληδες τη Κουμουνδούρου» στο οποίο υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει ως σταλινικό τον τύπο που ασκεί κριτική αλλά δεν βλέπει ότι στο κυνήγι της εξουσίας τον συντροφεύουν νεοσταλινικές ύαινες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.