ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσω του δορυφόρου Hellasat 2

Σε όλο τον κόσμο ζωντανά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου θα έχουν οι απανταχού φίλοι της Ένωσης αφού η ομάδα γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσω livestreaming.

Σε όλο τον κόσμο ζωντανά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

H σχετική ανακοίνωση

«Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK. Θα γίνει η παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους.

Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ www.aekfc.gr και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.

Θα είναι διαθέσιμη μέσω του δορυφόρου Hellasat 2 στις 39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης:  Συχνότητα: 10962,750  Πολικότητα: V, Symbol Rate: 3,300, FEC: 5/6, Διαμόρφωση: DVBS" .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.