ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Σαμαρά σε Βενιζέλο

Στις καλένδες ο εκλογικός νόμος

Ασπίδα προστασίας στον αντιπρόεδρό του Ευάγγελο Βενιζέλου ύψωσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι οι επιθέσεις που δέχεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ως στόχο μόνον τον ίδιο ή τη Χαριλάου Τρικούπη αλλά, ουσιαστικά, τη σταθερότητα της ίδιας της κυβέρνησης.

Στις καλένδες ο εκλογικός νόμος

Ο κ.Σαμαράς, υιοθέτησε πλήρως, την πράσινη επιχειρηματολογία για τις επιθέσεις εις βάρος του Βενιζέλου, προκαλώντας μούδιασμα σε αρκετούς γαλάζιους βουλευτές. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον κ. Βενιζέλο για σειρά θεμάτων. «Βάλλεται για τα υποβρύχια... έγινε και προανακριτική και εξεταστική το ’11 και δεν του βρήκαν τίποτα», ανέφερε. «Βάλλεται για τη λίστα Λαγκάρντ. Έγινε εξεταστική, δεν του βρήκαν τίποτα» προσέθεσε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι οι τότε συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πιστεύουν ότι θα αποκομίσουν οφέλη... αλλά χτυπάνε όχι τον Βενιζέλο, ή τον Σαμαρά ή τον οποιονδήποτε. Τη σταθερότητα του τόπου χτυπάνε...», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Πάντως, ο κ. Σαμαράς, με αφορμή ερώτημα για τις εκλογές, υπογράμμισε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξουν κοινούς υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ έβαλε στον πάγο και το αίτημα του κυβερνητικού του εταίρου για αλλαγή του νόμου για τις εθνικές εκλογές, το οποίο συνέδεσε με τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, δηλαδή στις... συνταγματικές καλένδες

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.