ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Τηλεθέαση με διαφορά... στήθους

Τ΄όνομά της το πρωτάκουσα όταν η Βατίδου έβγαλε νοκ άουτ με τη γόβα της το σύζυγό της Αλέξη Κούγια. Τότε που το πρώην ζευγάρι είχε γίνει... καθημερινό σίριαλ στα κανάλια. Η Σάσα Σταμάτη ήταν παρούσα στο σκηνικό και την επικαλέστηκε ως μάρτυρα η φίλη της Εύη. Αυτή δεν ήταν και η καλύτερη αφορμή για να μας συστηθεί η τότε δημοσιογράφος της «Espresso».

Πριν από τρία χρόνια την είδαμε στο πάνελ του «Πρωινού mou» παρέα με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από πρόταση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Θορυβώδης, αλλά και σπιρτόζα με έξυπνες ατάκες κι ένα τσαμπουκά, είχε κληθεί να κάνει την κακιά της παρέας. Αυτή που καλείτο να βγάλει τα κάστανα από τη... φωτιά. Και διόλου δεν φοβήθηκε να σχολιάζει τ' άπλυτα του καθενός. Άλλοι την αγάπησαν για το θάρρος της κι άλλοι λάτρευαν να τη... μισούν.

Προσκολλήθηκε στο ζευγάρι, έγινε η εξ απορρήτων του και φέτος δεν δίστασε στιγμή να τους ακολουθήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου, ως πιστό σκυλί, εεε... καλή φίλη ήθελα να γράψω.

Στις λίγες φορές που την έχω δει είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση διαπιστώνω ότι πλέον έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων. Κάπου φαίνεται να έχασε κάθε έλεγχο... Καταλαβαίνω, ότι η απότομη δημοσιότητα μπορεί να τρελάνει ακόμα και το πιο καλό παιδί. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει γερό υπόβαθρο...

Εσχάτως οι εμφανίσεις της σε κοσμικές εκδηλώσεις «δηλώνουν» ότι εγώ είμαι η «πρωταγωνίστρια» και δεν είμαι απλώς εδώ για να καλύψω το γεγονός ως ρεπόρτερ. Για παράδειγμα, στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 η κ. Σταμάτη έκανε την εμφάνισή της (μετά την Σκορδά, παρακαλώ) με ύφος βασίλισσας Ελισάβετ και βάλε... Στις πρεμιέρες των θεατρικών παραστάσεων ντύνεται, στολίζεται και φωτογραφίζεται ως η απόλυτη σταρ των πρωινάδικων.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις της στην εκπομπή, εκεί έχει χάσει κάθε μέτρο. Προκαλεί τις κάμερες να εστιάζουν στο πλούσιο, στριμωγμένο σε wonderbra, στήθος της. Και δέχεται με χαρά τα σχόλια και τα πειράγματα των συναδέλφων της, αφήνοντάς τους να αλείφουν μέχρι και με σαντιγί το μπούστο της  που... ασφυκτιά στο στενό ντεκολτέ. Το πλάνο καρφώνεται πάνω της και αυτή καμαρώνει σαν να πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο προσόν της, που έκανε κόπο να αποκτήσει!

Όσον αφορά το λέγειν της, η αθυρόστομη πανελίστρια ξεφτιλίζεται συνειδητά (γιατί είναι έξυπνη) για λίγες μονάδες τηλεθέασης, με εκφράσεις του τύπου: «Όλοι αυνανιζόμαστε»! Αδικεί το εαυτό της, αλλά προφανώς η ματαιοδοξία της δεν της επιτρέπει να το αντιληφθεί.

Θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς τώρα; Κι αν δεν σου αρέσει μην την βλέπεις... Σωστά. Αλλά έλα που αυτά τα προγράμματα είναι πρωινά όταν όλα τα παιδάκια είναι σπίτι... Κι έλα που κάτι τέτοιες τηλεπερσόνες είναι πρότυπα γι' αυτά...

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά όλο και φουσκώνει η κοιλίτσα της Φαίης Σκορδά και ας αρνείται πεισματικά να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της.

stamativizia

 

bustostamati

stamatisasa

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.