Neo

Το τσάκισε το κοκορέτσι του Σταϊκούρα

Φρεσκοψημένο κοκορέτσι, σε αλουμινόχαρτο πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

 

Το τσάκισε το κοκορέτσι του Σταϊκούρα

Το περιστατικό συνέβη μετά τις εκδηλώσεις για την 71η επέτειο από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου.

«Έλα να σας κεράσουμε ένα κοκορέτσι, δικής μας παραγωγής» φέρεται να είπε, ο Χρ. Σταϊκούρας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά το τέλος της εκδήλωσης. «Ευχαριστώ πολύ, θα το ήθελα, αλλά βιάζομαι» ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα, ο οποίος όντως βιαζόταν για να προλάβει να ψηφίσει στο Τεχνικό Επιμελητήριο.

Το κοκορέτσι όμως ήταν πειρασμός και όταν ο κ. Σταϊκούρας προσφέρθηκε να του το κάνει... πακέτο, ο κ. Τσίπρας το αποδέχθηκε ευχαρίστως.

Σύμφωνα με το Βήμα, η συζήτηση συνεχίστηκε χθες, στη βουλή. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο κ.Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον κ. Σταϊκούρα στο περιστύλιο, του άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει και του είπε: «Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το κοκορέτσι. Ήταν θαυμάσιο. Το... τσάκισα».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νομίζω ότι τέτοιες στιγμές χρειάζονται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εχουν πολιτικές διαφορές, οραματίζονται διαφορούς τρόπους ανάπτυξης της χώρας, κάποιοι είναι λάθος καποιοι σωστοί αλλά έχουν αγωνία για την Ελλάδα. Οχί στους Φαήλους από όπου και αν προέρχονται που σπέρνουν μηνύματα διχασμού.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.