ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Με ...σκηνοθέτη τον πρόεδρο Μαδούρο

Το φάντασμα του Τσάβες παίζει κρυφτό στα υπόγεια

Μυθικές διαστάσεις αρχίζει και παίρνει ο εκλιπών ηγέτης της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες με την βοήθεια του τωρινού προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος βγαίνει στην τηλεόραση και αποδίδει στο μεταφυσικό τις ξαφνικές «εμφανίσεις» του Κομαντάτε σε υπόγειους χώρους...

Το φάντασμα του Τσάβες παίζει κρυφτό στα υπόγεια

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, είπε ότι ως εκ θαύματος εμφανίστηκε στον τοίχο ενός υπόγειου εργοταξίου η εικόνα του προκάτοχού του, εκλιπόντος Ούγκο Τσάβες. Από το θάνατό του εξαιτίας καρκίνου στις αρχές του έτους, ο Τσάβες έχει πάρει μυθικές διαστάσεις για τους οπαδούς του, ενώ ο Μαδούρο έχει δηλώσει πως έχει δει το πνεύμα του πρώην μέντορά του αρκετές φορές.

hugo-chavez2

 

Κατά το τελευταίο περιστατικό, ο πρόεδρος της χώρας είπε ότι το πρόσωπο του Τσάβες εμφανίστηκε στους εργάτες κατά τη διάρκεια της νύχτας και για μερικά δευτερόλεπτα μέσα σε μια σήραγγα του μετρό στο Καράκας.

hugo-chavez1

«Μου σηκώνονται οι τρίχες από τα μαλλιά μου και μόνο που σας μιλάω για αυτό», είπε το βράδυ της Τετάρτης ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση, κρατώντας μια φωτογραφία όπου φαίνεται στον λευκό τοίχο να υπάρχουν σημάδια που μοιάζουν με μάτια και μύτη. «Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Αυτό το βλέμμα είναι το βλέμμα της πατρίδας που βρίσκεται παντού γύρω μας, ακόμη και σε ανεξήγητα φαινόμενα», πρόσθεσε. «Ακριβώς όπως εμφανίστηκε, έτσι εξαφανίστηκε. Αυτό που λέτε είναι σωστό, ο Τσάβες είναι παντού, εμείς είμαστε ο Τσάβες, εσείς είστε ο Τσάβες», δήλωσε ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.