ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από την Εθνική Τράπεζα στα Ιωάννινα

Ημερίδα: «Αναπτυξιακές & Επενδυτικές Λύσεις»

Στην εκδήλωση που προλόγισε ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Δυτικής Ελλάδας της Εθνικής κ. Χ. Ασημακόπουλος, παρουσίασε τις προτάσεις της Εθνικής Τράπεζας για την εξατομικευμένη στήριξη της επιχειρηματικής εξωστρέφειας η κυρία Εύη Πασσά, Διευθύντρια Συναλλακτικής Τραπεζικής Ομίλου.

Ημερίδα: «Αναπτυξιακές & Επενδυτικές Λύσεις»

Ειδικότερη αναφορά έγινε και στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τη στήριξη του διασυνοριακού εμπορίου και τους τρόπους που ο Όμιλος της ΕΤΕ μπορεί να υποστηρίξει ενεργά σαν στρατηγικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια ο κ. Σ. Φλώρος, Διευθυντής Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ανέπτυξε τους τρόπους αντιμετώπισης του σύνθετου οικονομικού περιβάλλοντος που αντιμετωπίζουν η μικρομεσαία επιχείρηση, παρουσιάζοντας τα νέα δεδομένα στην τραπεζική εξυπηρέτησή της και ανέλυσε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, επιβεβαιώνοντας τον διαχρονικό της ρόλο στην στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ακολούθως, ο κ. Χ. Χατζόπουλος, Διευθυντής Καταναλωτικής Πίστης, μίλησε για το ρόλο της Εθνικής Τράπεζας στην πορεία του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον” σε πανελλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο στην Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσιάζοντας αναλυτικά στοιχεία με τα οφέλη για τον καταναλωτή ανά κατηγορία παρεμβάσεων στην κατοικία του που στοχεύουν στην ενεργειακή αναβάθμισή της.

Τέλος, ο κ. Γ. Μαυρικόπουλος, Διευθυντής Επενδυτικών Προϊόντων Καταθέσεων, στην ομιλία του, η οποία και έκλεισε τις εργασίες της ημερίδας, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, στη διαχείριση των διαθέσιμων κεφαλαίων παρουσιάζοντας σύγχρονες τραπεζικές επιλογές στο σύνολο του καταθετικού, επενδυτικού και τραπεζοασφαλιστικού φάσματος. Ο κ. Μαυρικόπουλος εστίασε ειδικότερα το ενδιαφέρον του ακροατηρίου, στο θεσμό του Personal Banking, τα εξειδικευμένα στελέχη του οποίου, προσφέρουν μέσω του Δικτύου Κατ/των, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.