ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για το προσωπικό της πρώην Εμπορικής

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank

Στην υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης για τους 1.010 εργαζόμενους της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, προχώρησε ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank με την διοίκηση της Τράπεζας.

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank

Ο Σύλλογος της Alpha Bank θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο λήγει η ιδιότυπη «ομηρεία» των 1.010 εργαζομένων στην Τράπεζα που προέρχονται από την πρώην Εμπορική.

Με βάση την συμφωνία προβλέπονται τα εξής:

  • Από 1.1.2014 οι 1.010 εργαζόμενοι της πρ. Εμπορικής εντάσσονται στο τακτικό προσωπικό της Τράπεζας και στον ισχύοντα Οργανισμό Προσωπικού.
  • Η ένταξη γίνεται σε βαθμό ανάλογο με τα έτη υπηρεσίας στην πρ. Εμπορική και με το επίδομα σπουδών που λαμβάνουν, σύμφωνα με τους κατατεθέντες και εγκριθέντες, από την πρ. Εμπορική, τίτλους σπουδών τους.
  • Η ένταξη όλων όσοι κατείχαν θέσεις ευθύνης (Δ/ντού Διευθύνσεως, Αν. Δ/ντού Διευθύνσεως, Υποδ. Διευθύνσεως, Υποδ. Επιχειρηματικού Κέντρου και Διευθυντού Κατ/τος) γίνεται απευθείας σε βαθμό ανώτερο του προβλεπομένου και ανάλογο του βαθμού που έχει αποδοθεί σε Υπάλληλο της Τράπεζας που κατέχει, με βάση το ισχύον σήμερα οργανόγραμμά της.

 

Σε ανακο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.