ΕΛΛΑΔΑ

Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

Ξανά στο ψυχιατρείο η Βίκυ Σταμάτη

Στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Οι δικηγόροι της ζητούν να μεταφερθεί στο Δαφνί.

Ξανά στο ψυχιατρείο η Βίκυ Σταμάτη

Με επιστολή τους, οι δύο ποινικολόγου που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικαλούνται την κατάσταση της υγείας της και ζητούν την άμεση μεταφορά της στο Δαφνί, όπου έχει νοσηλευθεί για αρκετό διάστημα και είναι γνωστό το ιστορικό της. Επιμένουν δε, στο να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της.

«Καλύτερο πιστεύουμε φάρμακο για την ίαση της και διατήρησής της στη ζωή είναι η άμεση επικοινωνία με το παιδί της», επισημαίνουν οι συνήγοροί της.

Αναλυτικά η δήλωση των δυο ποινικολόγων:

«Από χθες, 26/12/2013, η Βασιλική Σταμάτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα λόγω της ψυχικής και σωματικής της καταστάσεως, στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, μετά από εξέταση και γνωμοδότηση των ψυχιάτρων Τζαβέλα και Νέστωρος.

Την θεραπεία της ανέλαβε ο Διευθυντής της Κλινικής που νοσηλεύεται, κος. Φωτόπουλος.

Λόγω της καταστάσεως της υγείας της και της σοβαρής πρόθεσής της να τερματίσει την ζωή της αφού δεν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά και να συμπαραστέκεται στο ανήλικο παιδί της, μοναδικό λόγο ύπαρξής της στη ζωή, οι δικηγόροι της εκφράζουν προς κάθε αρμόδιο το αίτημα και την παράκληση να μεταφερθεί άμεσα στο Ψυχιατρείο Αθηνών Δαφνί), όπου έχει νοσηλευθεί για ικανό διάστημα και είναι γνωστό το ιστορικό της και να της δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το παιδί της, καλύτερο πιστεύουμε φάρμακο για την ίαση της και διατήρησής της στη ζωή».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.