ΥΓΕΙΑ

Βελτιώνουν και αυξάνουν την επιθυμία

Οι ερωτικές ταινίες βοηθάνε τα ζευγάρια

Να δουν ερωτικές ταινίες μαζί καλεί τα ζευγάρια έρευνα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς θα ενισχυθεί η ερωτική επιθυμία αλλά και θα βελτιωθεί η σεξουαλική τους ζωή

Οι ερωτικές ταινίες βοηθάνε τα ζευγάρια

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το όφελος από τις ταινίες αυτές όταν παρακολουθούνται από κοινού έχει θεαματικά αποτελέσματα ως προς την ενίσχυση τόσο της συχνότητας όσο και της ποιότητας των επαφών τους.

Πρόσφατη έρευνα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ερωτικές ταινίες ενισχύουν την ερωτική επιθυμία και διδάσκουν στο ζευγάρι πως να γίνονται καλύτεροι.

«Για 13η χρονιά φέτος το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ) και το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Α.Π.Θ. (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν το αφιέρωμα «Σεξ, προβλήματα και σινεμά»

«Ο κινηματογράφος αναδεικνύει ζητήματα, ερευνά αίτια, υπαινίσσεται λύσεις, προσφέρει παρηγοριά, στηρίζει ανατροπές. Στο γνώριμο πλέον αφιέρωμα, δίνουμε ξανά αφορμές για προβληματισμό και διάλογο σε θέματα σεξουαλικής υγείας, που αφορούν του περισσότερους από εμάς» αναφέρει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, καθηγητής Ουρολογίας Δημήτρης Χατζηχρήστου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Kefalonitis 8:22 22/12/2013

    Φαντάζομαι τι «πρακτική» έκαναν οι φοιτητές για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα ? :-)))

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.