ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όχι σε άγονες αντιπαραθέσεις

Προβόπουλος: Εθνική συνεννόηση για το μέλλον της χώρας

«Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2014 θα είναι η απαρχή μιας ανοδικής περιόδου» τονίζει ο Γιώργος Προβόπουλος, σημειώνοντας την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης.

Προβόπουλος: Εθνική συνεννόηση για το μέλλον της χώρας

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα πρέπει επίσης να μην αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις, αλλά στα πλαίσια μιας εθνικής συνεννόησης να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε καλύτερα το μέλλον της χώρας μας, που εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξο», υπογραμμίζει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα σημάνει για την οικονομία της χώρας, αλλά και για τους πολίτες, που έχουν επωμιστεί πολλές θυσίες, η επιστροφή στην ανάπτυξη μετά από έξι χρόνια ύφεσης, ο κ. Προβόπουλος σημείωσε:

«Το 2013 κλείνουμε τέσσερα χρόνια σκληρών προσπαθειών και θυσιών από τον ελληνικό λαό. Έχουμε, πιστεύω, διανύσει ένα μεγάλο μέρος της απόστασης, που έπρεπε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Απομένει βεβαίως ακόμη κάποιος δρόμος ώστε να ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας. Μπορούμε όμως να είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2014 θα είναι η απαρχή μιας ανοδικής περιόδου. Βέβαια, θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα πρέπει επίσης να μην αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις, αλλά στα πλαίσια μιας εθνικής συνεννόησης να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε καλύτερα το μέλλον της χώρας μας, που εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.