Την Τετάρτη οι βελτιωμένες προσφορές για τον «Αστέρα»
Το ΤΑΙΠΕΔ και η Εθνική Τράπεζα θα αποσφραγίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου τις βελτιωμένες προσφορές των τριών επενδυτικών σχημάτων, που έχουν μείνει στην «κούρσα» για τον «Αστέρα» στη Βουλιαγμένη.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ και την Εθνική, έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητικά έγγραφα κεφαλαιακής επάρκειας, προκειμένου εν συνεχεία να αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές τους.
Τα ρεβίθια είναι ένα όσπριο πολυμορφικό. Γίνονται σούπα, πουρές, τρώγονται σκέτα ή ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα