ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες για τον εντοπισμό τους

Ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο των δραστών του Φαλήρου

Συνεχίζονται οι  αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών το πρωί στο Φάληρο.

Ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο των δραστών του Φαλήρου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει τραυματιστεί κάποιος από τους δράστες, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, βρέθηκαν ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και το οποίο βρέθηκε γύρω στη 1:30 μετά το μεσημέρι, πίσω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Μετροπόλιταν», στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν στην περιοχή του Πειραιά, έπειτα από καταγγελία στην Άμεση Δράση για διαρρήξεις σε κατοικίες, εντόπισαν, κοντά στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που τους φάνηκε ύποπτο γι’ αυτό και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3-4 άτομα.

\Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και εμβόλισε μία από τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ενώ κατά μία εκδοχή, οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο πυροβόλησαν και μία φορά εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρέθηκε αργότερα, και εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.