ΚΟΣΜΟΣ

Δύο μαθητές τραυματίες

Αυτοκτόνησε ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Ντένβερ

Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ από το νέο περιστατικό ένοπλης βίας.

Αυτοκτόνησε ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Ντένβερ

Ο δράστης της εισβολής σε Λύκειο στο Κολοράντο αυτοκτόνησε, όπως δήλωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, αφού όμως πρώτα πρόλαβε και τραυμάτισε δύο μαθητές.

Ο δράστης, που ήταν και αυτός μαθητής του Λυκείου Αράπαχο στο Σεντένιαλ, στα νότια προάστια του Ντένβερ, είχε ως στόχο του έναν καθηγητή του σχολείου.

«Ο μαθητής είχε ως στόχο του έναν συγκεκριμένο καθηγητή (...) ο καθηγητής ενημερώθηκε για την κατάσταση και έφυγε γρήγορα από το λύκειο», σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής.

Ο ένας από τους μαθητές που πυροβολήθηκαν νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ένας δεύτερος μαθητής εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ενώ ερευνούσαν το χώρο και είναι πολύ ελαφρά τραυματισμένος.

Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδιδαν εικόνες από το σχολείο στις οποίες διακρίνονταν ομάδες μαθητών να εγκαταλείπουν το κτήριο και να συγκεντρώνονται στο γήπεδο του λυκείου, που ήταν καλυμμένο με χιόνια.

Το Σεντένιαλ απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Ορόρα όπου το 2012 ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κινηματογράφο σκοτώνοντας 12 θεατές. Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στο Λύκειο Κολουμπάιν όπου το 1999 δύο μαθητές σκότωσαν 13 συμμαθητές τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.