ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Βενιζέλος: «Φτάνουμε στο τέλος της δραματικής εμπειρίας»

Μετά από πολλά χρόνια πίεσης, αγωνίας και θυσιών ο ελληνικός λαός δικαιούται να νιώσει πιο αισιόδοξος, τονίζει στην πρωτοχρονιάτικη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Βενιζέλος: «Φτάνουμε στο τέλος της δραματικής εμπειρίας»

Σημειώνει παράλληλα ότι «αυτά τα στοιχεία φέρνει το 2014 ως έτος στροφής προς την οριστική έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση».

Ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει ότι χάρις στην ελληνική προεδρία της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, είναι επιπλέον «μια καλή ευκαιρία να προβάλλει η Ελλάδα όχι την εικόνα της κρίσης, αλλά το πρόσωπο μιας κανονικής, θεσμικά ισότιμης χώρας - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με άποψη για το μέλλον τη Ευρώπης».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογραμμίζει ακόμα ότι «τώρα που φτάνουμε στο τέλος της δραματικής αυτής εμπειρίας» και που «καταφέραμε να φτάσουμε έως εδώ αποφεύγοντας τα τρισχειρότερα δίπλα από τα οποία περάσαμε», πρέπει «να προστατεύσουμε τις θυσίες και επιτεύγματα του λαού μας, με τα οποία κανείς δεν δικαιούται να παίζει για μικρούς κομματικούς λόγους» και «πρέπει να μη χάσουμε την υπομονή και την αντοχή μας». «Πρέπει να διαφυλάξουμε τη συνοχή μας ως κοινωνία και την ενότητα μας ως έθνος», συμπλήρωσε.

«Ας διαφυλάξουμε τη δυνατότητα μας να ευχόμαστε ο ένας στον άλλο για τα απλά και βασικά ανθρώπινα πράγματα και όλοι μαζί να ευχόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα ισχυρή, υπερήφανη, πραγματικά αυτοδύναμη μέσα σε ένα κόσμο ειρηνικό και μια Ευρώπη που ξαναβρίσκει τον ιστορικό της βηματισμό», κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.