ΚΟΣΜΟΣ

Μέχρι στιγμής τέσσερις νεκροί

Καταστροφική χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ

Χιονοθύελλα από τις χειρότερες των τελευταίων ετών πλήττει τα κεντρικά και νότια των ΗΠΑ.

Καταστροφική χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ

Περισσότερες από χίλιες πτήσεις ακυρώθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ενώ μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς σε δυστυχήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

«Σφοδρές χιονοπτώσεις και χιονόνερο αναμένονται από την Κοιλάδα του Οχάιο έως το κεντρικό Τέξας. Ο παγετός θα καταστήσει επικίνδυνη την οδήγηση στους δρόμους και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος είναι πιθανές» ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

Πάνω από 230.00 καταναλωτές έμειναν χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Ντάλας-Φορτ Γουόρθ σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η εταιρεία Oncor, ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στο Τέξας. Διάσπαρτες διακοπές της ηλεκτροδότησης αναφέρθηκαν και σε άλλα σημεία της πολιτείας.

Περισσότερες από χίλιες πτήσεις ακυρώθηκαν νωρίτερα σήμερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Flightaware, που καταγράφει διαδικτυακά τις πτήσεις.

Τα μαθήματα στα σχολεία σε διάφορες πόλεις στο Τέξας, στο Αρκάνσας και στην Οκλαχόμα ματαιώθηκαν σήμερα, ενώ ο ετήσιος μαραθώνιος στο Ντάλας, ο οποίος είχε προγραμματισθεί για αύριο, επίσης ακυρώθηκε, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.