ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γραπτή δήλωση του Κώστα Μπανιώτη

«Δεν έχω κάνει συνειδητά χρήση απαγορευμένης ουσίας»

Ο Κώστας Μπανιώτης με γραπτή του δήλωση αρνήθηκε ότι έχει κάνει συνειδητά χρήση της απαγορευμένης ουσίας η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό του.

«Δεν έχω κάνει συνειδητά χρήση απαγορευμένης ουσίας»

Ο Έλληνας άλτης παραδέχεται ότι η ουσία αυτή βρέθηκε στις εξετάσεις που έχει κάνει αλλά εκφράζει την απόρροια του για το «πώς» έγινε αυτό καθώς ποτέ δεν έχει κάνει χρήση της ουσίας φουροσεμίδης.

Αναλυτικά, η δήλωση που έκανε ο Κώστας Μπανιώτης στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Στις 28/11/2013 μου πραγματοποιήθηκε έλεγχος doping control από τον ΕΣΚΑΝ, στον οποίο βρέθηκα θετικός στην ουσία φουροσεμίδη. Όλα αυτά τα χρόνια είχα μια σταθερή αθλητική πορεία και συνεχή αγωνιστική παρουσία εγχώρια και διεθνώς και πάντα ήμουν συνεπής , χωρίς να δίνω το παραμικρό δικαίωμα απέναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στον αθλητικό χώρο.

Εγώ και ο προπονητής μου δίναμε καθημερινά και για χρόνια, τον προσωπικό μας αγώνα, αγωνιζόμενοι για την άξια και την αντίληψη μας για τον αθλητισμό, παρά το γεγονός ότι φορτωνόμασταν βάρη και ευθύνες, που δεν μας αφορούσαν και δεν μας αναλογούσαν, ιδίως μέσα στη γενικότερη κρίση που αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα η χώρα μας. Είναι γεγονός ότι η ουσία αυτή βρέθηκε στον οργανισμό μου. Γι' αυτό πρώτο μας μέλημα είναι να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα, για να μάθουμε πως προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, γιατί συνειδητά δεν έχω κάνει χρήση αυτής της ουσίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.