ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Τούμπα με την Άλκμααρ

Νίκη για πρωτιά θέλει ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την ολλανδική Άλκμααρ θέλει απόψε (22:05, ΑΝΤ1) ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου του.

Νίκη για πρωτιά θέλει ο ΠΑΟΚ

Τα... κουκιά είναι μετρημένα στην αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας (22:05, ΑΝΤ1). Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «32» του Europa League από την περασμένη αγωνιστική και τη νίκη επί της Σαχτιόρ και στο αποψινό ματς με την Αλκμααρ παίζει την πρωτιά του ομίλου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει το τρίποντο της νίκης κόντρα στους Ολλανδούς για να τερματίσει πρώτος και να έχει ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντίθετα με την Αλκμααρ που θέλει να μη χάσει στην Τούμπα για να πάρει αυτή την πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς ετοιμάζει έκπληξη όσον αφορά την ενδεκάδα, αφού αναμένεται να βάλει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, σε σύστημα 4-3-3.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε την Τετάρτη ο Ολλανδός τεχνικός, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος και από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης και Κίτσιου. Στο κέντρο θα είναι οι Κωνσταντινίδης και Τζιόλης και λίγο πιο μπροστά ο Λάζαρ. Δεξιά θα βρίσκεται ο Λούκας, αριστερά ο Στοχ και στη κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.