ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο θέατρο που εργάζεται

Ο Μπέζος επιτέθηκε σε θαυμάστριά του

Όλοι μας έχουμε ταυτίσει τον Γιάννη Μπέζο με κωμικούς χαρακτήρες και έχουμε σχηματίσει την εικόνα ενός πρόσχαρου και ευγενικού ανθρώπου. Η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε όμως την Τετάρτη εναντίον μιας θαυμάστριάς του στο θέατρο που εμφανίζεται, αποκαλύπτει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Μπέζος επιτέθηκε σε θαυμάστριά του

Ειδικότερα, με τη συμπεριφορά του έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει, γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο.

Όταν  βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος, για να υποκλιθεί,  τα χειροκροτήματα ήταν ενθουσιώδη. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς. «Γιατί φωτογραφίζετε, ε; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Το κοινό πάγωσε. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.