ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League

Πέρασε δεύτερος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε απέναντι στην Άλκμααρ (2-2), τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του και θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση για τη φάση των 32 του Europa League.

Πέρασε δεύτερος ο ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία μέσα από τα χέρια του έχασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Άλκμααρ. Πήγαινε για τη νίκη (ή έστω το 1-1) απέναντι στην ολλανδική ομάδα για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου του και να έχει ευνοϊκή κλήρωση, αλλά το τελικό 2-2 τον στέλνει στους αδύνατους και φέρνει στο δρόμο του μεγαθήρια.

Η Άλκμααρ -που πήρε αυτή την πρώτη θέση- προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο να απαντά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκας και κεφαλιά του πιτσιρικά Πόζογλου στις καθυστερήσεις.

Οι έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, συνέθεσαν την εικόνα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας για τους «32» του Europa League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (56ʼ Σκόνδρας), Στοχ (74ʼ Πόζογλου), Λούκας, Αθανασιάδης (64ʼ Νέτσιντ).

Άλκμααρ (Ντικ Άντβοκαατ): Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς, Χουντ, Λαμ, Γκουντελί, Γκέρτερ, Όβερτουμ (73ʼ Γιόχανσον), Μπέργκινς, Λιούις (54ʼ Γκούντμουνσον), Άντβιτς.

Δείτε τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. kostas 17:01 13/12/2013

    ωραίος ο παοκ κρίμα που δεν νίκησε. πολύ καλό και το γκολ του μικρού άντε να δούμε τι θα γίνει την κυριακή με την καλλονή εκτός.θα τα καταφέρει να αντεπεξέλθει; που θα το δούμε τον αγώνα ρε παιδιά;

    • basilis 17:43 13/12/2013

      φίλε μου μην τον φοβάσαι τον ΠΑΟΚ το έχει το μάτς. το NOVA το δείχνει

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.