ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από σήμερα

Στην Alpha Bank οι πελάτες της Συνεταιριστικής Δωδεκανήσου

Από σήμερα οι δικαιούχοι λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου μπορούν να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των καταστημάτων της Alpha Bank.

 

Στην Alpha Bank οι πελάτες της Συνεταιριστικής Δωδεκανήσου

Από την τράπεζα διευκρινίζεται ότι, το υπόλοιπο των λογαριασμών πρώτης ζητήσεως (ταμιευτηρίου, τρεχούμενοι, όψεως κ.λπ.) μεταφέρεται σε αντίστοιχους λογαριασμούς πρώτης ζητήσεως και στο ίδιο νόμισμα.

Όσον αφορά στους προθεσμιακούς λογαριασμούς, το υπόλοιπό τους μεταφέρεται σε λογαριασμούς πρώτης ζητήσεως, ανάλογα με την κατηγορία του δικαιούχου (ταμιευτηρίου για τα φυσικά πρόσωπα και όψεως για τα νομικά πρόσωπα).

Η προσέλευση των νέων πελατών σε κατάστημα της Alpha Bank είναι απαραίτητη μόνον εφόσον επιθυμούν να πραγματοποιήσουν άμεσα βασικές τραπεζικές συναλλαγές (ανάληψη, κατάθεση, εξόφληση επιταγών κ.λπ.).

Κατά την πρώτη τους επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank, οι δικαιούχοι λογαριασμών καταθέσεων θα πρέπει να προσκομίσουν τα εκ του νόμου απαιτούμενα αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο εν ισχύ ή άλλο επίσημο έγγραφο ή στοιχείο ταυτοποιήσεως) και να αναφέρουν - εφόσον τον γνωρίζουν - τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσαν στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου.

Ειδικά για τους Πελάτες - νομικά πρόσωπα θα πρέπει να προσκομισθούν αντίστοιχα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κίνηση των λογαριασμών τους. Στην περίπτωση που είναι ταυτόχρονα και πελάτες της Alpha Bank και έχουν ήδη προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά νομιμοποιήσεως, δεν θα χρειασθεί να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια για τη νομιμοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.