ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη στη λίστα Forbes

Ό,τι αγγίζει η Madonna γίνεται «χρυσός»

Ο θηλυκός «Μίδας» της ποπ.

Ό,τι αγγίζει η Madonna γίνεται «χρυσός»

Η Αμερικανίδα σταρ Madonna με κέρδη, που αγγίζουν τα 125 εκατομμύρια δολάρια, κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες τραγουδίστριες, ξεπερνώντας εύκολα την Lady Gaga και την Taylor Swift.

madonna

Η ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια αύξησε κατά πολύ την περιουσία της τον τελευταίο χρόνο από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «MDNA», αλλά και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η Lady Gaga ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με την περσινή της κατάταξη, παρότι η τελευταία της τουρνέ τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει λόγω του τραυματισμού της. Η βασίλισσα της ποπ, η οποία το 2012 ήταν στην ένατη θέση της ίδιας λίστας, άφησε πίσω της την Lady Gaga, με 80 εκατομμύρια δολάρια.

lady gaga

Η Gaga ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με την περσινή της κατάταξη, παρότι η τελευταία της τουρνέ τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει λόγω του τραυματισμού της. Στην τρίτη θέση, βρίσκεται η ραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Taylor Swift, με 55 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος προήλθε από τις πωλήσεις του επιτυχημένου άλμπουμ της με τίτλο «Red».

taylor

 Η δεκάδα του Forbes:

1. Madonna (125 εκ. δολ.)

2. Lady Gaga (80 εκ. δολ.)

3. Taylor Swift (55 εκ. δολ.)

4. Beyonce (53 εκ. δολ.)

5. Jennifer Lopez (45 εκ. δολ.)

6. Rihanna (43 εκ. δολ.)

7. Katy Perry (39 εκ. δολ.)

8. Pink (32 εκ. δολ.)

9. Carrie Underwood (31 εκ. δολ.)

10. Mariah Carey (29 εκ. δολ.) Nicki Minaj (29 εκ. δολ.)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.