ΕΛΛΑΔΑ

Με δύο νεκρούς και 24 τραυματίες

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του δυστυχήματος στα Μάλγαρα

Παραμένουν τα ερωτήματα  για το πώς βρέθηκε το μοιραίο ΚΤΕΛ  να κινείται στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ).

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του δυστυχήματος στα Μάλγαρα

Δύο φοιτήτριες νεκρές, 24 τραυματίες, ακρωτηριασμένος ο οδηγός του ΚΤΕΛ είναι ο δραματικός απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε χθες στα Νέα Μάλγαρα όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕλ Αιτωλοακαρνανίας συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι δύο άτυχες φοιτήτριες που επέβαιναν στο λεωφορείο στα εμπρός καθίσματα απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, ενώ άλλοι 24 επιβάτες του λεωφορείου, ελαφρά τραυματισμένοι, διακομίστηκαν με οκτώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, το  λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου, στη ΛΕΑ, χωρίς αλάρμ, ή άλλη σήμανση (προειδοπιητικό τρίγωνο).
Ωστόσο, έστω και αν απουσιάζε η σήμανση, ερώτημα παραμένει γιατί το λεωφορείο κινείτο και αυτό στην ΛΕΑ με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα.
Την προανάκριση και τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.