ΚΟΣΜΟΣ

Καταιγίδα αποκαλύψεων για τη δράση του παρουσιαστή

Πάνω από 1000 παιδιά είχε βιάσει ο Τζίμι Σάβιλ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του παιδόφιλου παρουσιαστή του BBC, Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε περισσότερα από 1.000 ανήλικα. Αυτό συνέβαινε όχι μόνο με την ανοχή του μεγάλου καναλιού αλλά όπως αποκαλύφθηκε και λίγες μέρες νωρίτερα και με τα «στραβά μάτια» της Σκότλαντ Γιαρντ.

Πάνω από 1000 παιδιά είχε βιάσει ο Τζίμι Σάβιλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, λοιπόν, ο παρουσιαστής που πέθανε το 2011 και κατηγορήθηκε για την σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών, φέρεται να είχε τελικά ασελγήσει σε περίπου 1.000 ανήλικα, όλα αυτά με την ανοχή του BBC.

«Πάνω από 1.000 άνθρωποι είχαν πέσει θύματα του Σάβιλ», υποστηρίζει πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της, στον Observer, την ώρα που η έκθεση πρόκειται να δημοσιευθεί τον ερχόμενο μήνα.

Η δικαστής Ντέιμ Τζάνετ Σμιθ που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ότι ενδέχεται ο ακριβής αριθμός των θυμάτων να μη γίνει ποτέ γνωστός και έστειλε επιστολές σε υπαλλήλους του BBC που εργάζονταν στον σταθμό όταν ο Σάβιλ παρουσίαζε την εκπομπή του, για να ενημερωθεί σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.