Neo

Στο βιβλίο του Κάντα δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντόπουλος…

Εδώ και ημέρες, κυκλοφορεί σε διάφορα «γαλάζια» blogs (και όχι μόνο..) μία φωτογραφία από το 2002, στην οποία φαίνεται ο τότε πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος να μιλάει στην παρουσίαση ενός βιβλίου του προφυλακισμένου για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών Αθανάσιου Κάντα, δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στο βιβλίο του Κάντα δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντόπουλος…

Αν και το να παραβρεθεί κάποιος στην παρουσίαση ενός βιβλίου δεν δείχνει και πολλά, η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε θραύση και στα social media, όπου διάφοροι «σαμαρικοί» και «βενιζελικοί» προσπαθούσαν να δείξουν ότι και η Κουμουνδούρου είχε εφαπτόμενες σχέσεις με έναν εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου.
Ο Neo ρώτησε, λοιπόν, και έμαθε ότι στην παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου δεν μίλησε μόνο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν  και ο σημερινός υπουργός Γιάννης Στουρνάρας. Για του λόγου το αληθές, το matrix24.gr παρουσιάζει και την φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, αλλά και άλλη μία από την εκδήλωση, που φαίνεται ο υπουργός Οικονομικών χαμογελαστός στο πάνελ… Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα…

 

kadas2

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. papasmiris 19:29 04/01/2014

    Το κατάπιατε,κι ούτε μιά συγγνώμη.Φταίω εγώ μετά που σας λέω νούμερα;

    • matrix24 20:34 04/01/2014

      Όντως είχες δίκιο και σ’ ευχαριστούμε για την επισήμανση.

  2. papasmiris 16:19 04/01/2014

    Βρε ψεύτη δημοσιογραφίσκε θα μας τρελάνεις;Αυτός που μιλάει με τον Στουρνάρα είναι ο Κάντας κι όχι ο Σκανδαλίδης.Α να χαθείς νούμερο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.