Neo

Στο ΠΑΣΟΚ είναι ...μια ωραία ατμόσφαιρα

Μπορεί οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη να διαβεβαιώνουν ότι ουδέν πρόβλημα προέκυψε μετά την ομιλία του Γιάννη Βούλγαρη στο Περιστέρι τη Δευτέρα, σημειώνοντας πως τα περισσότερα από όσα πρότεινε σε επίπεδο μέτρων (υπέρ της στήριξης των αδυνάτων, της αλλαγής του εκλογικού νόμου κ.ο.κ.) τα έχουν πει πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα συζητηθούν, αλλά και να διαρρειγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ουδέποτε ετέθη θέμα αλλαγής ονόματος ή ...αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ, το πραγματικό «κλίμα» πάντως το «πιάνει κανείς, σε ευρύτερα επίπεδα.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι ...μια ωραία ατμόσφαιρα

«Εστιάζουμε πολύ στην 'Ελιά', αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το πραγματικό ζήτημα είναι το 'λάδι'», έγραψε στην σελίδα του στο Facebook λίγες ώρες μετά την εκδήλωση της Δευτέρας και λίγες πριν τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του οργάνου. 

«Όσοι φαντασιώνονται και ονειρεύονται ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο με μοναδικό προσόν τις lifestyle εμφανίσεις τους, θα τους συνιστούσα ότι πέρα από αυτές χρειάζεται βάθος, περιεχόμενο και πρόταση για το μέλλον. Ας ξεκινήσουν πρώτα με τα τελευταία. Και ο νοών νοείτω...», έγραψε ο Χρήστος Δρούζιας, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, που θα μετέχει μαζί με άλλα όργανα του κόμματος στην εκδήλωση της Κυριακής.

Άρχισαν τα όργανα; Μάλλον...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.