Neo

Βιάζονται οι «58»

Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η χώρα και να έστειλε σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, εντός και εκτός του κόμματός του, εντός και εκτός της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, οι «58», όμως, δείχνουν να ...βιάζονται.

Βιάζονται οι «58»

Έτσι, η σημερινή τους εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του δημαρχείου Κηφισιάς, έχει θέμα : «Η Ελλάδα μετά το μνημόνιο». Η όλη εκδήλωση πάντως, αναμένεται να δημιουργήσει νέα ...επικαιρότητα στον ευρύτερο χώρο, καθώς άγνωστο αν θα απαντηθούν οι αιχμές Βενιζέλου περί παράταξης που δεν ανήκε ποτέ σε έναν, ή οι διαβεβαιώσεις ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται», με ενδιαφέρον αναμένονται τυχόν απαντήσεις προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο υπήρξε μεγάλη κριτική προς τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον βουλευτή του Γρηγόρη Ψαριανό, που αμφότεροι είναι σήμερα εισηγητές στην εκδήλωση των «58»,  με τον πρώτο μάλιστα να αναφέρεται στην πρόσκληση ως «δημοσιογράφος». Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο πανεπιστημιακός Χρήστος Ροζάκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.