ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Στη Ρωσία

Διακοπές στην άκρη ενός γκρεμού

Χρειάζεσαι ξεκούραση και διακοπές αλλά βαρέθηκες τα συμβατικά ξενοδοχεία, θες κάτι που να σου προσφέρει και λίγη αίσθηση αδρεναλίνης ακόμα κι αν είναι ασφαλές. Κάνε ένα ταξίδι στη Ρωσία

Διακοπές στην άκρη ενός γκρεμού

Στο βουνό Elbrus της Ρωσίας άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του το νεόκοπο ξενοδοχείο LEAPrus 3912 που προσφέρει πολυτελή διαμονή σε όσους έχουν το θάρρος και το κουράγιο να σκαρφαλώσουν στην κορυφή! Απευθύνεται κυρίως σε ορειβάτες και στους λάτρεις των χειμερινών αναβάσεων καθώς βρίσκεται στην οροσειρά Seven Summits και σε υψόμετρο 3.912 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτό το ασυνήθιστο ξενοδοχείο αποτελείται από τέσσερα προκατασκευασμένα κτήρια, είναι δυναμικότητας 49 κλινών, ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με παραδοσιακή ρωσική κουζίνα. Η προσέγγιση γίνεται μετά από μια κοπιαστική ανάβαση ενώ για τους πιο… τεμπέληδες υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς στην περιοχή με ελικόπτερο. Η διαμονή περιλαμβάνει εξερεύνηση του βουνού και πρωτίστως χαλάρωση μπροστά στα παράθυρα απολαμβάνοντας την απρόσκοπτη θέα των χιονισμένων βουνοκορφών!

 

hotel

 

hotel2

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.