ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από απόψε και για 10 εμφανίσεις

Μουσική συνάντηση Πλέσσα με Πλούταρχο στο Παλλάς

Ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας βάζει τα τραγούδια και το πιάνο, ο Γιάννης Πλούταρχος τη φωνή και εμφανίζονται από κοινού στο Θέατρο Παλλάς για δέκα μουσικές παραστάσεις, αρχίζοντας σήμερα το βράδυ.

Μουσική συνάντηση Πλέσσα με Πλούταρχο στο Παλλάς

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, για να ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια του, που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο Παλλάς, από σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, και για δέκα μόνο παραστάσεις.

Με τεράστια δισκογραφία, συνεχή παρουσία και πολλές διακρίσεις και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Μίμης Πλέσσας θα καθίσει στο πιάνο, για να συνοδεύσει τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεότερης γενιάς, με τις μεγάλες επιτυχίες και τους πλατινένιους δίσκους. Με την ερωτική λαϊκή φωνή του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύσει τραγούδια, όπως τα «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Το άγαλμα», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Έφυγε η αγάπη μου», «Νύχτωσε» και πολλά άλλα του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Κώστα Πρετεντέρη, του Δημήτρη Χριστοδούλου και άλλων μεγάλων στιχουργών. Στη σκηνή, θα τους συντροφέψει η Φιντέ Κοκσάλ, μεγαλωμένη στη Σμύρνη, μόνιμη συνεργάτις του Μίμη Πλέσσα τα τελευταία χρόνια.

Συντελεστές μουσικής παράστασης

Ενορχηστρώσεις: Μίμης Πλέσσας, παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων - Άκης Ευαγγέλου. Μουσικοί: Μίμης Πλέσσας: πιάνο, Νάσος Σωπύλης: πλήκτρα - μαέστρος, Γιώργος Παχής: μπουζούκι - μαντολίνο, Δημήτρης Στασινός: κοντραμπάσο - ηλεκτρικό μπάσο, Γιάννης Καλκάνης: ντραμς - κρουστά, Σπύρος Κλείσσας: βιολί, Leslie Jones: τσέλο, Γιάννης Μυλωναδάκης: πλήκτρα - κρουστά, Σταύρος Μυλωναδάκης: κιθάρα.

INFO: Παλλάς - CityLink: Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα, τηλ.: 210 3213100. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 21:00, Τετάρτη και Κυριακή: 20:00. Τιμές εισιτηρίων: 50, 40, 35, 30, 25, 20 (φοιτητικό), 15 (ανέργων μόνο από τα ταμεία του Παλλάς) ευρώ. Αγορά εισιτηρίων: ταμεία Παλλάς, καταστήματα Γερμανός, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Hondos Center, τηλεφωνικά: 210 8938100, ηλεκτρονικά: www.ellthea.gr και www.tickethour.com.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Μουσικ&#942... 21/01/2014

    […] Ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας βάζει τα τραγούδια και το πιάνο, ο Γιάννης Πλούταρχος τη φωνή και εμφανίζονται από κοινού στο Θέατρο Παλλάς για δέκα μουσικές παραστάσεις, αρχίζοντας σήμερα το βράδυ.  […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.