ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ξέρουν να το γλεντάνε...

Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόδραση του Ξηρού

«Τρικούβερτο» γλέντι έστησαν τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», όταν πληροφορήθηκαν για την επιτυχημένη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόδραση του Ξηρού

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», οι φυλακισμένοι τοποθέτησαν τραπέζια στον διάδρομο της Α’ Πτέρυγας και έστησαν «πάρτι» στον Κορυδαλλό με άφθονο φαγητό, ποτό και… επαναστατικά τραγούδια.

Φαίνεται πως οι φυλακές Κορυδαλλού αποτελούν ιδανικό μέρος για τέτοιες γιορτές, μιας και λίγες μέρες πριν (την Πρωτοχρονιά) τα ίδια άτομα είχαν διοργανώσει πάρτι, με τη συμμετοχή του καταζητούμενου μέλους της «17 Νοέμβρη».

Σημειώνεται ότι με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ορίσθηκε νέα διευθύντρια των φυλάκων Κορυδαλλού η Χαρά Κουτσομιχάλη, μέχρι σήμερα διευθύντρια των φυλακών του Ελαιώνα.

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια των φυλάκων μετακινήθηκε σε άλλο κατάστημα κράτησης μέχρι να περατωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες κράτησης και τη χορήγηση αδειών στον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται στη διευκόλυνση των μετακινήσεων Ξηρού μέσα στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.