ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το 2014

Παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών

Στους σχεδιασμούς και στην οπτική τους για το 2014 αναφέρονται ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί με παρεμβάσεις τους.

Παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών

Ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζει ότι «το πλεόνασμα και η ανάκαμψη δεν είναι γκρίζοι αριθμοί, δεν είναι απλά οικονομικά μεγέθη. Είναι το θεμέλιο της ανεξαρτησίας μας, το θεμέλιο της ελπίδας για το μέλλον.» Σημειώνει επίσης ότι η χώρα τήρησε τις υποχρεώσεις της και ότι τώρα είναι η ώρα να τηρήσουν και οι εταίροι τις δικές τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνει πως «οι εκλογές για την Ευρωβουλή του Μαΐου και οι εθνικές, που είτε θα προηγηθούν είτε θα ακολουθήσουν, θα θέσουν στο περιθώριο τους εγχώριους εκπροσώπους των δανειστών».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρεται στην ελληνική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, και εκτιμά πως «μας δίνει την ευκαιρία να προβάλουμε την εικόνα της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης διαβλέπει τεχνητή πόλωση και σημειώνει ότι η ολοκλήρωση της δανειακής σύμβασης δεν απαλλάσσει τη χώρα από τις υποχρεώσεις έναντι των δανειστών.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρει ότι «ο λαός μπορεί να ξεχωρίζει "πίσω από τις λέξεις" που αναμασά ο οποιοσδήποτε Αλέξης ότι οι όποιες διαφορές στο πλαίσιο του διπολισμού θα μας οδηγήσουν σε νέες χαμένες τετραετίες».

Οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών έγιναν μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.