ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω στάσεων εργασίας

Προβλήματα στις πτήσεις Τετάρτη-Πέμπτη

Στάσεις εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πραγματοποιούν την Πέμπτη οι ενώσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ηλεκτρονικών σε πολλές χώρες στο πλαίσιο απεργίας για τη βιωσιμότητα των παρόχων αεροναυτιλίας και αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις.

Προβλήματα στις πτήσεις Τετάρτη-Πέμπτη

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι Έλληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι προκήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ζητώντας επίσης άμεσες προσλήψεις περίπου 70 ατόμων.

Στο διάστημα αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς ελληνικά αεροδρόμια, και γι’ αυτό αναμένονται αρκετές ματαιώσεις, καθυστερήσεις, συγχωνεύσεις και αλλαγές ωρών δρομολογίων όλων των εταιρειών.

Επίσης, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, προβλήματα αναμένονται να υπάρξουν και σε ορισμένα περιφερειακά αεροδρόμια λόγω των τετράωρων στάσεων εργασίας που κήρυξε η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναερίου Κυκλοφορίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για την Τετάρτη και την Πέμπτη (29 και 30 Ιανουαρίου αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.