ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητά όπλα

Συλλήψεις και σαρωτικές έρευνες από την αντιτρομοκρατική

Ευρεία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό οπλισμού.

Συλλήψεις και σαρωτικές έρευνες από την αντιτρομοκρατική

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στην Αττική επικεντρώνονται σε Κολωνό, Εξάρχεια, Ιλίσια και Αμπελόκηπους.  Μέχρι  στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη ενώ ένα άτομα αναζητείται.

Οι συλληφθέντες και ο αναζητούμενος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και στα σπίτια τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 4 σπρέι πιπεριού, ένα πιστόλι στυλό με φυσίγγια, 11 κάλυκες και ένα φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, μία μεταλλική ράβδος, μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδικτυακές αναρτήσεις της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI) και διάφορα έντυπα.

Συνολικά έγιναν έρευνες σε τέσσερα σπίτια στην Αθήνα και έξι στην Θεσσαλονίκη.Ανάλογες έρευνες διενεργήθηκαν την Τρίτη σε σπίτια στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Στις διωκτικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός, μετά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και ήδη φυλάσσονται περισσότεροι από 240 πιθανοί στόχοι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.