ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συμβολίζεις την Ελλάδα που νικάει»

Συνάντηση Σαμαρά με την Στ. Τσολακίδου

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι, στην κατηγορία κορασίδων, Σταυρούλα Τσολακίδου.

Συνάντηση Σαμαρά με την Στ. Τσολακίδου

«Συμβολίζεις την Ελλάδα που νικάει. Συμβολίζεις την Ελλάδα που είναι αισιόδοξη, την Ελλάδα που δεν φοβάται κανένα και την Ελλάδα που είναι περήφανη», είπε στη νεαρή σκακίστρια ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι άνθρωποι όπως η νεαρή πρωταθλήτρια «πρέπει να αμείβονται ηθικά».

Η Σταυρούλα Τσολακίδου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, αλλά και την ίδια για τη συμμετοχή της σε διάφορα τουρνουά.

Η αθλήτρια, η οποία έλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρωθυπουργό, δήλωσε επίσης υπερήφανη για την επιτυχία της και είπε πως στόχος της τώρα είναι να δώσει τον «καλύτερο εαυτό» της στο πανελλήνιο τουρνουά γυναικών.

Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού  με τη Σταυρούλα Τσολακίδου ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της Σκακιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Στάθης Ευσταθόπουλος και οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας Βασίλης Λιόγκας και Βασίλης Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.